cross-671379_1920

Söndagens Gudstjänst

Är den centrala samlingen i vår kyrka, Gudstjänsten är karismatisk och levande.

Ibland är den lugn och stillsam med eftertanke. Den kan också vara livfull och fylld av liv och rörelse. Vår Herre och mästare Jesus Kristus är alltid i centrum oavsett hur vi firar vår Gudstjänst.

Söndagsskolan för de minsta är i samband med Gudstjänsten.

Kraftsamling

Varannan onsdag samlas vi i kyrkan, det är varierande innehåll. Ofta så samlas vi kring bibeln, det kan vara en inbjuden gäst eller någon av våra medlemmar som delar ordet.

Här är stämningen öppen och varm. Central är bönen som alltid fins med i samlingen.

praying-man-1144469_1920
holding-hands-752878_1920

Husförsamling

Vi träffas varannan onsdag i hemmen i mindre grupper. Vi umgås, ber, och samtalar om vår tro. Detta är mångas höjdpunkt på veckan, man träffar vänner och delar både vardag och fest.

God fika brukar det också vara.

Nytta & Nöje

Varannan tisdag träffas ett gäng i vår församling för att handarbeta. Det stickas, virkas, sys och skrattas med vänner samtidigt som man får göra det man gillar, i kyrkan har vi kul.

Allt vi gör är till förmån för vårt sociala hjälparbete.

Sticka
_DSF0931

Mission

Vi driver flera olika sorters missionsverksamheter. Vi hjälper människor i vår närhet  i Årjäng och andra i vår vida värld. I Uganda driver vi barnhem för gatubarnen.

Eftermiddagskaffe

En torsdag i månaden samlas de som är daglediga för kaffe och gemenskap. Här är medelålder lite högre bland de som samlas.  Ofta har de bjudit in någon som berättar eller sjunger. Sången och musiken är central i samlingen.

coffee-918926_1920